verwarming

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om te verwarmen. Naast de vertrouwde cv-installatie met bijbehorende radiator, zijn er ook innovatieve en duurzamere manieren. Voor een aangename warmte binnen een ruimte, adviseer ik graag en stem ik de warmtevoorziening af op de functie en grootte van de ruimte.

J Techniek is gespecialiseerd op het gebied van verwarmingen. Denk hierbij aan het vervangen van de oude ketel, het aanleggen van vloerverwarming of het plaatsen een extra radiator. Voor onderhoud en storingen van verwarmingsinstallaties kunt u mij altijd bereiken.

CV-combiketel

De cv-combiketel is een veelgebruikt verwarmingsapparaat en voorziet u van warm water en verwarming. Het is belangrijk dat de cv-combiketel vakkundig wordt geplaatst. Ongelukken door koolmonoxidevergiftiging ontstaan door het niet goed aansluiten en onderhouden van de cv-combiketel. Een goed geplaatste rookgasafvoer is van levensbelang. U kunt J Techniek vertrouwen voor het uiterst secuur aansluiten en onderhouden van uw cv-combiketel.