Ventilatie

Voorkom vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen door mechanische ventilatie te laten installeren. De installatie van ventilatiesystemen is belangrijk om gezonde en comfortabele lucht te waarborgen. 

Installatie ventilatiesysteem

Door de goede isolatie van nieuwe woningen is er nauwelijks ventilatie. Voor een gezond klimaat is goed ventileren belangrijk. Een mechanisch ventilatiesysteem is hiervoor de oplossing. U kunt kiezen voor een systeem dat alleen de vuile lucht afvoert of voor een warmte terugwin (WTW) installatie, waarbij de afgevoerde lucht wordt gebruikt voor de verwarming van uw woning. Daarnaast wordt er dan ook frisse lucht toegevoerd.

J Techniek adviseert graag welk systeem het meest geschikt is voor u en verzorgt een professionele en vakkundige installatie.

Onderhoud mechanische ventilatie

Het onderhoud van een mechanisch ventilatiesysteem is belangrijk om de efficiëntie en levensduur te waarborgen. Na verloop van tijd verzamelen vuil en stof zich in de kanalen, waardoor een goede werking wordt belemmerd. Het systeem zal onnodig veel energie gebruiken en vuile lucht wordt niet meer goed afgezogen. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Maak een afspraak met J Techniek voor het reinigen van de luchtkanalen, motor en afzuigventielen. Indien nodig, stel ik de installatie weer goed voor u af.